Financieel advies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissingen die je voor een langere termijn neemt. Wij houden rekening met jouw financiële wensen en doelstellingen. Deze kunnen immers tijdens je leven variëren. De kinderen gaan studeren, je koopt een andere woning, je gaat met pensioen. Dit zijn mooie gebeurtenissen, maar je moet wel voorbereid zijn op deze gebeurtenissen. Alle reden om jouw financiële beslissing zorgvuldig te doen en te kiezen voor een goede adviseur.

 

Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Bij jouw hypotheekadvies bemiddelen wij tussen meerdere geldverstrekkers. Je krijgt een uitgebreid advies met een vergelijking van hypotheekvormen, rentepercentages, kosten en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor is het mogelijk een hypotheek te kiezen die het beste past bij jouw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs.

Schadeverzekeringen
Bij Van Andel Financieel Advies kun je je heel eenvoudig verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. Je kunt bij ons terecht of het nu gaat om een opstal-, inboedel- of een reis-verzekering, maar ook voor een rechtsbijstand- of autoverzekering ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien is gebleken dat er op schadeverzekeringen vaak op de premie veel te besparen is zonder dat dit ten koste gaat van voorwaarden en dekking. In onze pakketpolis ontvang je zelfs extra korting bij het sluiten van meerdere verzekeringen in één pakket.

 

Waarom verzekeren?
Omdat je zuinig bent op je bezittingen.
Omdat je je vermogen wilt beschermen.
Of omdat het een wettelijke verplichting is zoals bij een motorrijtuig.

 

Hulp bij schade!
Bij alle schades zijn wij je eerste aanspreekpunt!

Erkend Financieel Adviseur sinds 1990

        

Persoonlijk – Onafhankelijk – Maatwerk