Hypotheekrente 10 jaar nu al voor 1.59%!

16 okt Hypotheekrente 10 jaar nu al voor 1.59%!

Hypotheekrente voor 10 jaar al onder de 1.6%

Uitermate scherp tarief voor hypotheken onder NHG met een rentevastperiode van 10 jaar vanaf 1.59%. Ook bijzonder laag zijn de tarieven van 15 en 20 jaar, respectievelijk 2,0% en 2,15%.

Tal van hypotheekverstrekkers bieden uitermate scherpe tarieven aan. Let wel op bij deze zeer scherpe tarieven of er in de voorwaarden gevolgen staan die toch extra kosten met zich mee brengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boete bij verkoop of verplichte onderdelen (verzekeringen e.d.) die gekoppeld moeten worden aan de hypotheek.

Ook wegen steeds meer mensen af of zij de rente niet voor langere periode vast moeten zetten. Met het oog op de toekomst kunnen voorwaarden ook in het voordeel zijn door de rente voor langere tijd vast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de “meeverhuis”optie, krijgen van kinderen of minder gaan werken.

Al deze opties kunnen wij u vrijblijvend en onafhankelijk adviseren. Voor informatie hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Bel naar 058-2802123 of 06-27072998. Mailen kan ook naar info@vanandelhypotheken.nl of info@vanandelfinancieeladvies.nl