Hypotheekrente 10 jaar nu al voor 2.8%!

21 nov Hypotheekrente 10 jaar nu al voor 2.8%!

Hypotheekrente schiet ook door 3% heen.

Uitermate scherp tarief voor hypotheken onder NHG met een rentevastperiode van 10 jaar vanaf 2.8%. Tal van hypotheekverstrekkers bieden uitemate scherpe tarieven. Let wel op bij deze zeer scherpe tarieven of er in de voorwaarden gevolgen staan die toch extra kosten met zich mee brengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boete bij verkoop of verplichte onderdelen (verzekeringen e.d.) die gekoppeld moeten worden aan de hypotheek.

Ook wegen steeds meer mensen af of zij de rente niet voor langere periode vast moeten zetten. Met het oog op de toekomst kunnen voorwaarden ook in het voordeel zijn door de rente voor langere tijd vast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de “meeverhuis”optie, krijgen van kinderen of minder gaan werken.

Al deze opties kunnen wij u vrijblijvend en onafhankelijk adviseren. Voor informatie hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Bel naar 058-2802123 of 058-2991015. Mailen kan ook naar h.vanandel@huis-hypotheek.nl of info@vanandelfinancieeladvies.nl.