Laagterecord hypotheekrentes weer in beeld!

09 jul Laagterecord hypotheekrentes weer in beeld!

Afgelopen weken werden de hypotheektarieven weer verlaagd door vele geldverstrekkers. Voor de vierde maand op rij beginnen de laagterecords uit december weer in beeld te komen. Na het stoppen van het opkoopprogramma van de Europese bank had men dit niet verwacht.

Omdat in de huidige periode de woningmarkt nog steeds volatiel is, behoort een verdere daling van de hypotheekrente zeker tot de mogelijkheden gezien de dagelijkse rentewijzigingen bij vele banken. Maar dat zal niet bij alle aanbieders het geval zijn. Door interne factoren bij banken zitten ze niet altijd te wachten op nieuwe aanvragen, maar doordat wij onafhankelijk adviseren kunnen wij voor u bij elke bank op elk gewenst moment de gunstigste aanbieden.

Verhoging/Verlaging
We kunnen hier een lijst van geldverstrekkers noemen welke op dit moment hun rente verlagen (of toch verhogen). Dit is echter een dagelijkse trend waardoor de juiste bank vandaag, morgen wel minder passend kan zijn. Een rentelijst kunt u vinden op onze site welke wij regelmatig aanpassen. Voor echt maatwerk adviseren wij om een afspraak te maken. Informeer ook zeker naar de aantrekkelijke tarieven voor nieuwbouw, verbouw met energiebesparende voorzieningen en “nul op de meter” woningen.

Bent u benieuwd hoe Van Andel Hypotheken hierop inspeelt? Van Andel Hypotheken adviseert Persoonlijk, Onafhankelijk en in Maatwerk. Een breed en realistisch advies voor langere tijd tegen een prima, concurrerend adviesvergoeding.

Neem voor informatie gerust contact met ons op. De koffie zetten wij vers en het eerste gesprek is voor onze rekening!
www.vanandelhypotheken.nl en www.vanandelfinancieeladvies.nl