ONAFHANKELIJK ADVIES LOONT! EEN BANK OF VERZEKERAAR IS NIET ONAFHANKELIJK!

08 jun ONAFHANKELIJK ADVIES LOONT! EEN BANK OF VERZEKERAAR IS NIET ONAFHANKELIJK!

Bij een rentevast periode van 20 jaar kan het verschil door een lagere % wel oplopen tot plm. €20.000 euro.

Wanneer je een hypotheek nodig hebt voor de aankoop van een (nieuwe) woning, dan kan de rente bij een bank tussen de 0,6% en 0,7% hoger zijn dan de laagste rente bij een onafhankelijk adviseur. Ook wanneer de hypotheek wordt gesloten bij een bank door bemiddeling via een onafhankelijk adviseur, dan is de rente vaak lager. “Hypotheekonderzoek” heeft hier onderzoek naar gedaan bij de meeste banken waar de onafhankelijk adviseur tegenwoordig zaken mee doet.

Een verschil van 0,65% tussen banken en onafhankelijke tussenpersonen op een annuïteitenhypotheek van €250.000 euro levert op een termijn van 20 jaars rente plm. €20.000 euro (bruto) op. Bij een 30 jaars rente maar liefst plm. €30.000 euro (bruto) voordeel t.o.v. de bank.

Banken en verzekeraars schermen met lagere/variabele advieskosten. Dit varieert tussen de €600 euro en €1.000 euro. Dit eenmalige bedrag weegt bij lange na niet op tegen de besparing bij een lagere rente! U investeert bij de onafhankelijke adviseur in Persoonlijk Onafhankelijk Maatwerk (POM) voor alle hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten. Hier plukt u op lange termijn de vruchten van.

Van Andel Hypotheken adviseert Persoonlijk, Onafhankelijk en in Maatwerk. Een breed en realistisch advies voor langere tijd tegen een prima, concurrerend adviesvergoeding.

Neem voor informatie gerust contact met ons op. De koffie zetten wij vers en het eerste gesprek is voor onze rekening!

www.vanandelhypotheken.nl