Samenwerking met Huis & Hypotheek Leeuwarden.

28 sep Samenwerking met Huis & Hypotheek Leeuwarden.

Omdat u relatie bent van ons kantoor brengen wij u op de hoogte van het volgende;

Wij zijn al ruim 24 jaar gespecialiseerd in onafhankelijk financieel totaaladvies en kunnen u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op financieel gebied. Tot onze adviesgebieden behoren hypotheken, levensverzekeringen, spaarproducten, schadeverzekeringen en uitvaart. Ook voor een persoonlijke financiële planning kunt u bij ons terecht. Kortom, alles onder één dak.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Van Andel Financieel Advies B.V. Om u de persoonlijke service te kunnen bieden die aan al uw wensen kan voldoen  zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Huis & Hypotheek Leeuwarden.

Waarom Huis & Hypotheek Leeuwarden?
Huis & Hypotheek opereert vanuit de visie dat een klant blijvend behoefte heeft aan financieel advies en ondersteuning. De klant zal in elke levensfase en bij alle belangrijke beslissingen de toegevoegde waarde van zijn adviseur optimaal ervaren. Zowel in de persoonlijke relatie als in alle dienstverlening en communicatie. Als het gaat om financieren, (be)sparen of verzekeren is  Huis & Hypotheek het aanspreekpunt voor een persoonlijk totaaladvies en een optimale dienstverlening.

Onafhankelijk advies loont!
Door samenwerking met Huis & Hypotheek kunnen wij een nog breder scala aan financiële producten voor u vergelijken. Dit om er voor te zorgen dat u de hypotheek en  verzekeringen krijgt die bij u passen, en u zeker niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn immers een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Loop gerust binnen
Loop gerust eens binnen in het kantoor van Huis & Hypotheek  aan het Zuiderplein 15
Leeuwarden.  De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Contactgegevens?
Bel mij op (058) 299 10 15 (Huis & Hypotheek), (058) 280 21 23 of (06) 27 07 29 98 (Van Andel Financieel Advies) Een e-mail sturen mag natuurlijk ook h.vanandel@huis-hypotheek.nl
Harry van Andel
Huis & Hypotheek Leeuwarden
Van Andel Financieel Advies B.V.

Ben Tardy
Huis & Hypotheek Leeuwarden